Jouri Burgers

Vanaf maart 2020 ben ik gestart als fysiotherapeut bij het Gezonde Huis. Wat mij direct aanspreekt aan deze praktijk is de uitstraling en de prettige manier van omgang met collega’s en patiënten.

Na mijn studie HBO Fysiotherapie in Breda te hebben afgerond heb ik 1,5 jaar ervaring opgedaan bij een particuliere fysiotherapiepraktijk in Breda. Hier heb ik patiënten van alle doelgroepen gezien en mogen helpen in hun herstel en revalidatie. Tijdens mijn studie heb ik een minor gevolgd in Paramaribo waarbij ik gedurende 4 maanden onderzoek heb gedaan naar het herstel van spelers binnen het Surinaamse profvoetbal. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan als fysiotherapeut in de jeugd van voetbalclub NAC Breda. Hierbij heb ik spelers begeleid, behandeld en getraind bij hun herstel van blessures en revalidaties.

Ik werk het liefst met een variërende doelgroep qua patiënten, waarbij mijn persoonlijke interesse en kracht voornamelijk bij orthopedische klachten ligt. Daarnaast heb ik de cursus Neurorevalidatie bij Centraal Neurologische Aandoeningen afgerond en een cursus over periodisering in topsport.

Wat het leuk maakt voor mij in het werkveld is om in overleg met de patiënt een doel te bepalen en hier samen naartoe te werken. De doelen en wensen van de patiënt zijn hierin voor mij altijd leidend. Dit proces, en het behalen van deze doelen, zorgen ervoor dat de patiënt zo snel mogelijk hersteld is van zijn of haar klachten. Het begeleiden van de patiënt in dit proces en deze hierin te zien groeien is hetgeen wat mij erg veel voldoening geeft en waar ik van geniet in mijn vak als fysiotherapeut.

 

Zoals ik het voor mijn patiënten van groot belang vindt dat ze voldoende fysiek actief blijven, ben ik zelf actief met voetballen bij RKSV Meterik en houd ik van hardlopen. Daarnaast houdt ik van muziek en speel ik zelf elektrische gitaar, en ben ik graag bij vrienden. 

Fysiotherapie

Contact informatie HGH

Adres: Roermondsestraat 86
Tel: 077 352 13 29
Email: info@hetgezondehuis.nl

Openingstijden: 

Maandag: 8:30 – 17:30 uur
Dinsdag: 8:30 – 20:00 uur
Woensdag: 8:30 – 17:30 uur
Donderdag: 8:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 8:30 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 12:30 uur
Zondag: gesloten