Blog

Vindt hieronder onze tips, tricks en andere artikelen die we geschreven hebben om je zo veel mogelijk te helpen voor je de deur binnen loopt!

Artikelen

Krachtverlies tegengaan

Krachtverlies tegengaan Spierkracht en massa verliezen we tijdens onze veroudering. Kwantitatief verlies van spiermassa, aangeduid als sarcopenie, is de belangrijkste factor die dit fenomeen onderbouwt. Iedereen krijgt er helaas mee te maken. Het betekent dat uw lichaam grofweg na uw

Lees verder »

Nieuwsbrief Januari

Beste (ex) patiënten, Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2018. Sporten vermindert de pijngevoeligheid Op de website pijnonderzoek.nl konden mensen vragenlijsten invullen over hun pijnervaringen. De belangrijkste vraag: is er verschil in pijngevoeligheid tussen mannen en vrouwen? En dat is er.

Lees verder »

Nieuwe Groepslessen bij Het Gezonde Huis!! (50+)

Nieuwe Groepslessen bij Het Gezonde Huis!! Groepsles: Total body workout 50+ Voor iedereen met of zonder klachten, die zijn/haar hele lichaam wilt trainen, de (stabiliserende) spieren wil versterken en een betere conditie wilt. Bij deze lessen ligt de focus, naast

Lees verder »

Nieuwe Groepslessen bij Het Gezonde Huis!! (65+)

Nieuwe Groepslessen bij Het Gezonde Huis!! Groepsles : Bewegen bij ouderen Voor iedereen met of zonder klachten, die op een verantwoorde manier en onder deskundige begeleiding bewust bewegen wil aanleren ! De focus ligt naast het hebben van plezier in

Lees verder »

Hieronder vind je artikelen over of door ons gepubliceerd. De vier die hier nu staan komen uit het tijdschrift TipTopPlus. Als u er op klikt kunt u ze downloaden en lezen.

Roken ook slecht voor de nachtrust!

Nog een laatste push nodig om te stoppen met roken? Blijkbaar is het ook nog een slecht voor je nachtrust! Lees meer in dit artikel.

Winterdip

Ook regelmatig last van een winterdip? Probeer de onderstaande tips!

Hoe slaap je nou goed?

Problemen met slapen? Lig je af en toe uren te draaien of wordt je vaak nog moe wakker? Probeer de tips uit dit interview met onze slaaptherapeute Hanneke Bak! Helpen deze niet genoeg dan kun je altijd een afspraak maken voor naar jou op maat gemaakte oefeningen.

Gebruik geen slaap medicijnen!

Problemen met slapen? Dan lijkt zo’n melatonine pilletje soms erg aantrekkelijk. Maar het is niet de oplossing naar een fatsoenlijke nachtrust en herstel van de voorgaande dag… Lees hieronder waarom!

Contact informatie HGH

Adres: Tegelseweg 59
Tel: 06-25 48 64 47
Email: info@hetgezondehuis.nl

Openingstijden: 
Maandag: 8:30 – 17:30 uur
Dinsdag: 8:30 – 20:00 uur
Woensdag: 8:30 – 17:30 uur
Donderdag: 8:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 8:30 – 17:30 uur
Zaterdag: 8:30 – 12:30 uur
Zondag: gesloten