Een afspraak maken
Voor het maken van een afspraak voor oefentherapie Cesar of fysiotherapie kunt u ons bereiken via telefoonnummer : 077-352 13 29. Langskomen kan natuurlijk ook, u vindt Het Gezonde Huis op de hoek van de Roermondsestraat en de Hamelstraat, huisnummer 86 in Venlo – Zuid.

Wilt u bij uw eerste bezoek aan ons, naast uw verzekeringsgegevens, ook uit B.S.N., uw paspoort / identiteitskaart of rijbewijs meenemen. Wij zijn verplicht al deze gegevens te controleren.

DTF en DTO. ( Directe toegankelijkheid fysiotherapie / oefentherapie Cesar )

Sinds 1 januari 2006 heeft u geen verwijzing meer nodig voor de fysiotherapeut / oefentherapeut. Dat heeft voordelen, zo kunt u direct bij ons terecht. Natuurlijk, u kan en mag nog altijd eerst een afspraak maken bij uw huisarts voor een verwijzing fysiotherapie / oefentherapie. De huisarts blijft echter de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg, wij zullen uw huisarts blijven informeren, tenzij u anders wenst.

Als u besluit rechtstreeks naar de ons te komen, dan voeren wij eerst een zogenaamde “screening” uit. Dit betekent dat wij eerst vaststellen of u bij ons aan het juiste adres bent.

Daarna zijn er een aantal mogelijkheden:

  • Wij sturen u toch naar uw huisarts, voor een nadere diagnose.
  • Wij doen een intake en nemen u in behandeling ( Wij berichten uw huisarts ).
  • Wij verwijzen u naar een collega indien wij van mening zijn dat een andere behandeling u beter zou kunnen helpen bij uw klachten.